Από αύριο, Πέμπτη, μέχρι και τις 22 Μαρτίου αναστέλλει τα μαθήματά του το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων που αποφασίστηκαν.

Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία της Βιβλιοθήκης, του κυλικείου και των αθλητικών υποδομών, ενώ αναβάλλονται ή ακυρώνονται εκδηλώσεις στους χώρους του Πανεπιστημίου για την ίδια περίοδο.
 
Οι διοικητικές υπηρεσίες, περιλαμβανομένης της Πρυτανείας και των Σχολών/Τμημάτων, θα λειτουργήσουν αύριο κανονικά. Για τη λειτουργία τους τις επόμενες μέρες, σχετικές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν μετά από εσωτερική διαβούλευση.

Οι φοιτητές μπορούν τις επόμενες μέρες/βδομάδες να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες εξ αποστάσεως φοίτησης μέσω του https://elearning.cut.ac.cy.

Ολόκληρη  η ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ

«Σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι αναστέλλει άμεσα τη διεξαγωγή μαθημάτων, από αύριο Πέμπτη 12 Μαρτίου μέχρι και τις 22 Μαρτίου.

Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία της Βιβλιοθήκης, του Κυλικείου και των Αθλητικών Υποδομών για την ίδια περίοδο. Ακόμη, αναβάλλονται ή ακυρώνονται οποιεσδήποτε εκδηλώσεις στους χώρους του Πανεπιστημίου για την ίδια περίοδο. Για άλλα θέματα (ταξίδια, κ.ά) ισχύουν προηγούμενες ανακοινώσεις.

Οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, περιλαμβανομένης της Πρυτανείας και των Σχολών/Τμημάτων, θα λειτουργήσουν αύριο κανονικά. Για την περαιτέρω λειτουργία των υπηρεσιών τις επόμενες μέρες, σχετικές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν μετά από τη νενομισμένη εσωτερική διαβούλευση.

Οι φοιτητές μπορούν τις επόμενες μέρες/βδομάδες να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες εξ αποστάσεως φοίτησης μέσω του https://elearning.cut.ac.cy. Περισσότερα θα ανακοινωθούν προσεχώς».