Την αναστολή των μέτρων που είχαν προγραμματίσει για αύριο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές  οργανώσεις της ΑΗΚ, ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο υπουργός Εργασίας, Κυριάκος Κούσιος με σύσκεψη στο γραφείο του σήμερα το απόγευμα.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση οι συνδικαλιστικές οργανώσεις «συμφωνήθηκε όπως ο Υπουργός Εργασίας διευθετήσει, το ταχύτερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός της ερχόμενης εβδομάδας, στην παρουσία του, συναντήσεις με την Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και τον Υπουργό Οικονομικών για συζήτηση των θεμάτων που μας απασχολούν».

Σημειώνουν πως «κατά τη διάρκεια της συνάντησης, είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον Υπουργό Εργασίας για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους στην ΑΗΚ και να εκφράσουμε την ανησυχία μας για το μέλλον του Οργανισμού και του τομέα της ενέργειας στον τόπο μας».

 

«Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, αποφασίσαμε την αναστολή των μέτρων που είχαν προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη 14/12/2022. Ευχαριστούμε τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την παρέμβασή του», καταλήγει η ανακοίνωση.