Σε αποκλεισμό του σημείου όπου εντοπιστηκαν νέα τεκμήρια που φαίνεται να σχετίζονται με την εξαφάνιση του Άγγελου Περικλέους 31 χρόνων,  προχώρησαν τα μέλη της αστυνομίας που τα εντόπισαν και κλήθηκε στο χώροΥπηρεσία Εγληματολογικών Ερευνών.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο Κανάλι 6 ότι τα τεκμήρια που βρέθηκαν σήμερα στα οποία περιλαμβάνονται κολλητικές ταινίες, χειροψάλιδο, κάλυκες, γάντια και 2 μπετόνια ομοιάζουν με τεκμήρια που εντοπίσθηκαν σε άλλες σκηνές που σχετίζονται με την υπόθεση.

Η ίδια πηγή μας ανέφερε πως τα ανευρεθέντα ενισχύουν την πεποίθηση των αρχών αφενός ότι δυνατό στην περιοχή να εντοπισθεί και σορός και αφετέρου ότι μπορεί να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία του φόνου εκ προμέλετης η οποία καταχωρήθηκε προς εκδίκαση.

Οι Αρχές διενεργούν από το πρωί νέες έρευνες στις περιοχές Μαρί, Βασιλικό και Ακτή Κυβερνήτη, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί η σορός του Άγγελου Περικλέους.

Στις έρευνες συμμετέχουν 25 μέλη της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας, με τη συνδρομή ανιχνευτικών σκυλιών και drones.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση προέκυψαν μετα τη σύλληψη 24χρονου Ρώσου, ο οποίος φέρεται να έκανε σκοποβολή με τον 24χρονο, στην περιοχή όπου διενεργούνται οι έρευνες.

Σύμφωνα με καταθέσεις που έδωσε Θείος του  24χρονου χάκερ, ο ίδιος του ανέφερε πως σκότωσε και έθαψε το θύμα, και προχώρησε στην καταστροφή τεκμηρίων.

Σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας του Άγγελου Περικλέους.

Κατά τη σημερινή διαδικασία θα εξεταστεί το αίτημα κράτησης των τριών κατηγορουμένων, δηλαδή του 24χρονου, της 59χρονης μητέρας του και του 71χρονου θείου του.

Στα χέρια των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκεται οπτικό υλικό, το οποίο δείχνει τον 24χρονο μαζί με 25χρονο Ρώσο που τελεί υπο 4ήμερη κρατηση, να κρατάνε πιστόλια και να πυροβολούν σε απόμερη περιοχή.