Θύμα διαδικτυακής απάτης φέρεται να έπεσε 41χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος κατέβαλε χρηματικό ποσό 44,900 δολαρίων Αμερικής σε τραπεζικό λογαριασμό, που ωστόσο δεν ανήκε σε εταιρεία με την οποία συνεργάζεται.
 
Συγκεκριμένα και όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, ο 41χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας στις 14 Σεπτεμβρίου είχε λάβει μήνυμα στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή από ηλεκτρονική διεύθυνση συγκεκριμένης εταιρείας προμηθευτών καπνικών προϊόντων, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, όπου είχε επισυναφθεί τιμολόγιο που αφορούσε παραγγελία καπνικών προϊόντων, συνολικού ποσού 44,900 δολαρίων Αμερικής. 
 
Ο 41χρονος προχώρησε σε κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που αναγραφόταν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ενώ, όταν στις 20 Σεπτεμβρίου του ζητήθηκε επαλήθευση περαιτέρω στοιχείων στο υπό αναφορά έμβασμα, αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης.
 
Παρά την προσπάθεια να σταματήσουν οι διαδικασίες, τα χρήματα είχαν ήδη αποδεσμευτεί και τότε ο παραπονούμενος κατήγγειλε την υπόθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού.