Στην αναδιαμόρφωση της υπαίθριας λαϊκής αγοράς της Τριμίκλινης, αναμένεται να προχωρήσει σύντομα το Κοινοτικό Συμβούλιο της κοινότητας, σε συνεργασία με την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού.
Ο κοινοτάρχης Τριμίκλινης Αντρέας Ορφανός , δήλωσε στο Κανάλι 6 ότι τα σχέδια για την αναδιαμόρφωση της υπαίθριας λαϊκής αγοράς της Τριμίκλινης έχουν ήδη εκπονηθεί και αναμένεται να κατατεθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για να εξασφαλιστεί πολεοδομική άδεια.
Ο κ. Ορφανός επισήμανε ότι τα σχέδια προνοούν κατασκευές με ξύλο και μέταλλο οι οποίες θα είναι διαρρυθμισμένες με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε όλοι οι πωλητές να έχουν ίδιους χώρους σε μέγεθος και στην αγορά να υπάρχει πρόσβαση και σε Αμεα.
Ο κοινοτάρχης Τριμίκλινης σημείωσε ότι θα δημιουργηθεί ακόμη ένας χώρος στάθμευσης πίσω από την πρώην ΣΠΕ, έτσι ώστε να αποσυμφορηθεί η περιοχή στην οποία προκαλείται κυκλοφοριακή συμφόρηση, λόγω του ότι δεκάδες πολίτες σταθμεύουν στα πεζοδρόμια, για να επισκεφθούν την αγορά.
Σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τα άτομα που επισκέπτονται την αγορά για να προμηθευτούν φρούτα και άλλα εδέσματα, προσθέτοντας τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει μεγάλη προσέλευση επισκεπτών.