Απαράδεκτη αδράνεια από πλευράς Αστυνομίας κατήγγειλε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού μας γυναίκα, η οποία ανέφερε πως είχε καλέσει δύο φορές τον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας το βράδυ της Παρασκευής, αναφέροντας ότι εντοπίστηκε η μοτοσικλέτα της που είχε κλαπεί, σε συγκεκριμένο σημείο στην κατοχή νεαρού, για να λάβει απάντηση ότι δεν είχε περιπολικά και ότι ήταν αργά.

Η παραπονούμενη είπε ακόμη πως της λέχθηκε αν μπορούσε να πάρει η ίδια τη μοτοσικλέτα, τη στιγμή που στο σημείο βρισκόταν η κόρη της με άλλα τρία πρόσωπα, ενώ η ομάδα με τους νεαρούς που κατείχαν τη μοτοσικλέτα, αριθμούσε 40 άτομα.

Η κόρη της, όπως είπε, πήρε τελικά πίσω τη μοτοσικλέτα μετά από έντονες συζητήσεις με τους νεαρούς, υπέδειξε, ωστόσο, ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να λάβουν άσχημη τροπή.

Ο Εκπρόσωπος της Αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού, Γιάννης Σωτηριάδης, ενώπιον του οποίου θέσαμε την καταγγελία,  μας είπε πως είναι ξεκάθαρο ότι ο χειρισμός του θέματος, δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

Πρόσθεσε ότι θα καλέσει την παραπονούμενη στο γραφείο του, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο διάπραξης πειθαρχικών αδικημάτων και παράλληλα θα ενημερωθεί ο Αρχηγός της Αστυνομίας.