Άλλαξε ο χώρος του δείπνου που θα δοθεί για τους Ευρωπαίους Κεντρικούς Τραπεζίτες που βρίσκονται στην Κύπρο για το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την είδηση που μετέδωσε ο σταθμός μας, ότι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το δείπνο στην ορχήστρα του αρχαίου θεάτρου Κουρίου.

Σε επικοινωνία με τον σταθμό μας, η Διευθύντρια του Τμήματος Αρχαιοτήτων, Μαρίνα Ιερωνυμίδου, μας ανέφερε ότι το δείπνο θα δοθεί τελικά στο πλάτωμα πίσω από το αρχαίο θέατρο, το οποίο παραχωρείται συνήθως για τέτοιες εκδηλώσεις.

Η κ. Ιερωνυμίδου πρόσθεσε ότι η έγκριση που είχε δοθεί από τον Υπουργό Μεταφορών για να πραγματοποιηθεί το δείπνο στην ορχήστρα του θέατρου, οφειλόταν σε μη σωστή ενημέρωση που είχε ο Υπουργός.

Σημειώνεται πάντως ότι πήγες από την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου σχολίασαν πως δεν υπήρχε πρόθεση να γίνει το δείπνο στον χώρο της ορχήστρας ούτως ή άλλως.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.