Το Κανάλι 6 και τα καταστήματα Ηλεκτρικών ειδών ΛΑΖΑΝΙΑΣ, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο BOSCH, αξίας 835 ευρώ!

Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη ΛΑΖΑΝΙΑΣ και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε το κορυφαίο πλυντήριο-στεγνωτήριο BOSCH 8 kg, με φροντίδα ατμού Iron Assist, αξίας οκτακοσίων τριάντα πέντε (835) ευρώ!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντ.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 5 Μαρτίου στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι ακόμα, η παρέα του Σαββάτου», με τον Πανίκο Καρπέττα.


Όροι και προϋποθέσεις:

1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα ή ανταλλαγή του συγκεκριμένου δώρου με οποιοδήποτε άλλο.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την A. LAZANIAS TRADING LTD και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την A. LAZANIAS TRADING LTD να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας A. LAZANIAS TRADING LTD ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.