Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 70χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες στην επαρχία Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 35 ετών, γύρω στις 2 χθες το μεσημέρι στο δρόμο Αγίας Άννας – Ψευδά, παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένο 70 ετών, ο οποίος προσπαθούσε να διασταυρώσει πεζός το δρόμο».

Προστίθεται ότι «ο 70χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα δεξιού ποδιού και αιμορραγία στον εγκέφαλο. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.