Επιχείρηση για τον εντοπισμό του καταζητούμενου για την απόπειρα φόνου εναντίον νεαρού από τη Συρία, που διαπράχθηκε πριν λίγες ημέρες στην Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, διενήργησε η Αστυνομία, σε υποστατικό που βρίσκεται στην οδό Ειρήνης, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη έγιναν μετά από πληροφορία ότι αυτός διαμένει στον συγκεκριμένο χώρο.

Παρακείμενοι δρόμοι είχαν κλείσει νωρίς το απόγευμα από περιπολικά της δύναμης, ωστόσο οι έρευνες των μελών της Αστυνομίας απέβησαν άκαρπες, αφού ο δράστης δεν ήταν, τελικά, εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι το καταζητούμενο πρόσωπο κατάγεται από τον Λίβανο.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.