Η Κύπρος συμπεριλαμβάνεται στις 29 χώρες που θα μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου, με πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού.

Σύμφωνα με το Υπουργείο, η λίστα με τις 29 χώρες διαμορφώθηκε ύστερα από μελέτη του επιδημιολογικού προφίλ των χωρών προέλευσης των τουριστών και αφού ελήφθησαν υπόψη οι χθεσινές ανακοινώσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Αεροπορίας (EASA), καθώς και η σχετική εισήγηση της Eπιτροπής Λοιμωξιολόγων.

Σημειώνεται ότι στους επισκέπτες από τις συγκεκριμένες χώρες θα πραγματοποιείται δειγματοληπτικός έλεγχος.

Οι 29 χώρες από τις οποίες η Ελλάδα θα δέχεται επισκέπτες είναι οι εξής: Αλβανία, Αυστραλία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ιαπωνία, Ισραήλ, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λίβανος, Λιθουανία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Νότια Κορέα, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία και Φινλανδία.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.