Μοιραία  αποδείχθηκε η βόλτα με αγωνιστικού τύπου μοτοσυκλέτα για τον 22χρονο Παναγιώτη Κωνσταντίνου, από τη Μονή.  Ο άτυχος νέος  έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη  το απόγευμα της Παρασκευής, στο χωριό Πύργος της επαρχίας Λεμεσού.

Το δυστύχημα συνέβη στις 18.30 στην οδό 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Πύργος. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο βοηθός υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς,  κάτω από άγνωστες συνθήκες η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νέος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που ερχόταν εξ αντιθέτου κατευθύνσεως στο συγκεκριμένο δρόμο.

«Ο νεαρός μοτοσυκλετιστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα αυτό», ανέφερε ενδεικτικά.

Ερωτηθείς σχετικά με τη μοτοσυκλέτα, ο κ.Καφάς είπε πως «φαίνεται ότι είναι αγωνιστικού τύπου και θα γίνουν εξετάσεις για το καθεστώς του οχήματος αυτού, αν μπορούσε να κυκλοφορήσει σε δημόσιους δρόμους ή εκτός δρόμου».

«Παράκληση της Αστυνομίας προς οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα να επικοινωνήσει, είτε με την Τροχαία Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή την γραμμή 1460», πρόσθεσε.

Σημείωσε, επίσης, ότι το θύμα έφερε προστατευτικό κράνος και πλήρη στολή μοτοσυκλετιστή, ενώ εξετάζονται πληροφορίες ότι συνοδευόταν από άλλους μοτοσυκλετιστές που απομακρύνθηκαν από το σημείο μετά το τροχαίο.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, κατέληξε στη δήλωσή του ο Αιμίλιος Καφάς.