Ανδρας ηλικίας 59 ετών φέρεται να εντοπίστηκε να οδηγεί αλόγιστα, επικίνδυνα και με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού κοντά στον Κόρνο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «ο 59χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Δύναμης να οδηγεί το όχημα του στον αυτοκινητόδρομο, με ταχύτητα 175 χιλιομέτρων αντί μέχρι 100 και να εναλλάσσει λωρίδες, προσπερνώντας και από την αριστερή λωρίδα, άλλα διερχόμενα οχήματα».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «ο 59χρονος οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του, αλόγιστα και επικίνδυνα και με υπερβολική ταχύτητα, στο ύψος του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Κόρνου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου. Ο άνδρας παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο σε σήμα που του έγινε από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου και συνέχισε την πορεία του και ανακόπηκε στην περιοχή Μονής».

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας προστίθεται ότι «η Αστυνομία συνέλαβε τον 59χρονο τον οποίο οδήγησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, της οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα, της απείθειας σε σήμα αστυνομικού, καθώς και της οδήγησης οχήματος με αντικανονικές πινακίδες εγγραφής, αφέθηκε ελεύθερος. Ο άνδρας θα κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης».

Πηγή: ΚΥΠΕ