Σοβαρό επεισόδιο για ασήμαντη αιτία, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 χθες βράδυ σε πάρκο των Πολεμιδιών. 30χρονος ελληνοκύπριος, ο οποίος κατά τον ισχυρισμό του εξυβρίσθηκε από ανήλικο, έσπευσε στην κατοικία του πήρε το κυνηγετικό του όπλο κι απείλησε τον ανήλικο. Στη θέα του όπλου μια 13χρονη που βρισκόταν με τον νεαρό στο πάρκο, έπαθε νευρικό κλονισμό κι έχασε τις αισθήσεις της. Η Αστυνομία αναζήτησε και συνέλαβε λίγο αργότερα τον 30χρονο, τον οποίο θα οδηγήσει σήμερα στο Δικαστήριο.

17χρονη κατείχε 3 πιστόλια

Τρεις νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στο Δικαστήριο Λάρνακας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά κα παράνομου οπλισμού. Οι τρεις ύποπτοι νεαροί ηλικίας 27 και 23 ετών οι δύο και η κοπέλα 17 συνελήφθησαν στη Λάρνακα χθες τα ξημερώματα από τυχαίο έλεγχο στο αυτοκίνητό τους από μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας. Εντοπίστηκαν 32 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 10 γραμμαρίων. 14 κάλυκες φυσιγγίων και 3 πιστόλια. Τα όπλα εντοπίστηκαν στο σπίτι της 17χρονης κοπέλας
Μάλιστα όπως προκύπτει από τις εξετάσεις της Αστυνομίας η ανήλικη είχε κάνει χρήση του ενός πιστολιού, μαζί με δύο άλλους νεαρούς που συνελήφθησαν, στο πεδίο βολής Καλού Χωριού στη Λάρνακα, για να μάθει να το χρησιμοποιεί.