Για άλλες τρείς ημέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης εναντίον των δύο υπόπτων σε σχέση με την εξαφάνιση και δολοφονία του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Ο 71χρονος θείος του 24χρονου χάκερ και ο 39χρονος παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού χωρίς να εκπροσωπούνται από δικηγόρο, ενώ αντιμετωπίζουν αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής με σκοπό τον φόνο εκ προ μελέτης και εμπρησμό οχήματος που διαπράχθηκαν μεταξύ 20 και 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Λεμεσού ο 71χρονος εξέφρασε την πρόθεση να υποδείξει χώρους που ο 24χρονος ανιψιός του με την συνοδεία του ίδιου, έλεγχε για μέρες πριν τη εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Την ίδια ώρα, άρχισαν από το πρωί νέες έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Δεκάδες μέλη της Αστυνομίας, του Τμήματος Έρευνας και Διάσωσης Λεμεσού, χτενίζουν τις περιοχές Βασιλικού, Μόνης, Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου και Ακτής του Κυβερνήτη.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στις περιοχές αυτές καθώς εκεί φαίνεται να λάμβανε σήμα το κινητό του 31χρονου λίγη ώρα μετά την φυγή του από το διαμέρισμα του μαζί με τον 24χρονο χάκερ.