Υπόθεση τραυματισμού 30χρονης οικιακής βοηθού, διάρρηξης και κλοπής εξήντα ευρώ από οικία διερευνά το ΤΑΕ Πάφου και ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου το Σάββατο, στις 13:30 καταγγέλθηκε από συνταξιούχους οι οποίοι διαμένουν στην Πόλη Χρυσοχούς ότι κατά την επιστροφή τους από διακοπές μιας εβδομάδας από το εξωτερικό βρήκαν την οικιακή τους βοηθό ηλικίας 30 χρόνων δεμένη σε καρέκλα και φιμωμένη με ρούχινο πανί.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν αμέσως στο μέρος και απέκλεισαν την σκηνή. Η οικιακή βοηθός ανέφερε πως γύρω στις 07:30 της ίδιας ημέρας δύο άτομα άγνωστα της μπήκαν από ανοικτό παράθυρο στο σπίτι με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και φορώντας γάντια της είπαν να τους δώσει όλα τα λεφτά.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, τους απάντησε ότι δεν έχει χρήματα και αφού ερεύνησαν το σπίτι απέσπασαν απ’ αυτό το χρηματικό ποσό των εξήντα ευρώ και την εγκατέλειψαν δεμένη.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Λήφθηκε επίσης αριθμός φωτογραφιών από την σκηνή και ενημερώθηκε ιατροδικαστής για να εξετάσει την τραυματισμένη, η οποία φέρει ερυθρότητες στους καρπούς των χεριών και στα πόδια.

Ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν εξετάσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση προς εντοπισμό των δραστών.

Επίσης είπε ο κ. Ιωάννου έγιναν εξετάσεις σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής των οποίων θα αξιολογηθεί το περιεχόμενο τους ως επίσης κάποιες μαρτυρίες που θα ληφθούν σήμερα και έχουν σχέση με το φιλικό περιβάλλον της 30χρονης.

Πηγή: ΚΥΠΕ