Υπόθεση φόνου με θύμα τον Μάριο Γεωργίου, ηλικίας 34 ετών από τη Λάρνακα, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λάρνακας.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, είπε ότι το βράδυ της Δευτέρας «γύρω στις 21.15, άνδρας ηλικίας 34 ετών από τη Λάρνακα, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Φαίνεται ότι ο 34χρονος βρισκόταν μόνος στο αυτοκίνητό του και την ώρα της επίθεσης κινείτο από το Μενεού με κατεύθυνση την παραλιακή περιοχή Περβολιών».

Πρόσθεσε ότι «ο θάνατος του 34χρονου ήταν ακαριαίος. Η σκηνή αποκλείστηκε και επί τόπου μετέβησαν Ιατροδικαστές, άνδρες της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, που άρχισαν έρευνες και εξετάσεις προς διάφορες κατευθύνσεις» με στόχο την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο 34χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Αγίας Μαρίνας λίγο πριν από περίπτερο που βρίσκεται μεταξύ Μενεού – Περβολιών, όταν άγνωστος ή άγνωστοι έριξαν αριθμό πυροβολισμών εναντίον του οχήματος, όταν αυτό ελάττωσε ταχύτητα για να περάσει από κύρτωμα του δρόμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του από το γυμναστήριο όταν δέχθηκε την επίθεση, ενώ από τους κάλυκες που εντοπίστηκαν στο δρόμο και από τις προκαταρκτικές έρευνες της Αστυνομίας, φαίνεται πως ο δράστης ή οι δράστες ήταν κρυμμένοι στα κυπαρίσσια που βρίσκονται στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι το θύμα έφερε τραύματα στην κροταφο-ζυγωματική περιοχή του κεφαλιού και στα δύο χέρια.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του 34χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα διενεργηθεί αργότερα σήμερα.

Ο 34χρονος ήταν γνωστός στην Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις, ενώ στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας κλήθηκαν για ανακρίσεις και καταθέσεις αυτόπτες μάρτυρες, ή άτομα που κρίνονται ύποπτα από τους ανακριτές της υπόθεσης.

Επίσης, η Αστυνομία παρέλαβε τα κλειστά κυκλώματα τόσο του περιπτέρου όσο και άλλων υποστατικών που βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσον καταγράφηκαν οι κινήσεις των δραστών.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη ενώ σήμερα το πρωί οι εξετάσεις θα συνεχιστούν από τους ανακριτές της υπόθεσης. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.