Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου αναμένεται ότι θα ζητηθεί διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης τους αναμένεται ότι θα οδηγηθούν σήμερα δύο άντρες που συνελήφθησαν ως ύποπτοι, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση θανάτου ενός άνδρα 50 ετών από την Ελλάδα.

Οι δύο άντρες φαίνεται ότι εμπλέκονται σε συμπλοκή ξέσπασε λίγο πριν τις 11 χθες βράδυ έξω από περίπτερο στην οδό Καλλιπόλεως στην καρδιά της Λευκωσίας.

Λίγο αργότερα προέκυψε καταγγελία ότι εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος ο 50χρονος.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο άνδρας από την Ελλάδα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε, λίγο αργότερα ο θάνατος του.

Μετά από έρευνες των μελών της Αστυνομίας συνελήφθη ένας 32χρονος από την Ελλάδα και ένας 41χρονος από την Γεωργία τέθηκαν υπό κράτηση για ανακρίσεις και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.

Για να διαφανεί τι ακριβώς έγινε, εξετάζονται και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Φαίνεται ότι η συμπλοκή ξέσπασε αρχικά ανάμεσα στους δύο άντρες, ακολούθως παρενέβη το τρίτο πρόσωπο, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες ότι και τα τρία πρόσωπα είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 50χρονου αναμένεται να διαφανούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.