Απόπειρα φόνου σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λευκωσία και για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 21χρονος.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι σήμερα, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε πιθανή συμπλοκή σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν σε διάδρομο της εν λόγω πολυκατοικίας ένα πρόσωπο ηλικίας 32 ετών, το οποίο έφερε τραύμα στην ωμοπλάτη.

Ο 32χρονος φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άντρα ηλικίας 21 ετών ο οποίος επίσης βρισκόταν στο σημείο.

Τα μέλη της Αστυνομίας συνόδευσαν τα πρόσωπα έξω από την πολυκατοικία όπου σε κάποια στιγμή, ο 21χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να κλώτσησε τον 32χρονο στην πλάτη. Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα δύο εκατοστών περίπου στην ωμοπλάτη το οποίο προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Εναντίον του 21χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού, επίθεσης καθώς επίσης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Πηγή: ΚΥΠΕ