Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά την επίθεση που δέχθηκε 75χρονος από άγνωστο του πρόσωπο στο μαγαζί του, στη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε λίγο πριν τις οκτώ το πρωί όταν, ενώ ο 75χρονος βρισκόταν εντός του εργαστηρίου ταπετσαρίας επίπλων που διατηρεί μαζί με τον 72χρονο συνέταιρο του, άγνωστο του πρόσωπο τού επιτέθηκε χωρίς καμιά αιτία και χωρίς να προηγηθεί οτιδήποτε.

Ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι ο άνδρας άρχισε να κτυπά με τα χέρια τον 75χρονο στο πρόσωπο και αφού το θύμα έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, συνέχισε να τον κλωτσά στο πρόσωπο για αρκετή ώρα. Ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή με αυτοκίνητο τύπου διπλοκάμπινο.

Στη συνέχεια ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με τραύματα στο κεφάλι ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο συνέταιρος του 75χρονου ο οποίος ενώ έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Όπως είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, υπάρχει περιγραφή του δράστη και του οχήματος με το οποίο διέφυγε και γίνονται προσπάθειες για εξασφάλιση των στοιχείων του.