Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα στον αερολιμένα Πάφου για τα αδικήματα της ανησυχίας, της δημόσιας εξύβρισης, απειλής, επίθεσης εναντίον αστυνομικών και παρεμπόδιση αστυνομικού στην εκτέλεση του καθήκοντος του καθώς και τροχαία αδικήματα. 

Συγκεκριμένα, επεισόδιο δημιουργήθηκε στον αερολιμένα Πάφου το Σαββατοκύριακο στο χώρο των αφίξεων και αναχωρήσεων όταν μέλος της Αστυνομίας βρίσκονταν στο μέρος για ρύθμιση και έλεγχο της τροχαίας κίνησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10/7/21 στις 23:45 μέλος της δύναμης διαπίστωσε έκανε παρατήρηση σε οδηγό, μόνιμο κάτοικο Πάφου, για την παράνομη στάθμευση. Όταν του ζητήθηκαν τα στοιχεία του, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε προς τις οδηγίες του μέλους της Αστυνομίας και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τον αστυνομικό.

Στο μέρος μετέβησαν άλλα μέλη της Αστυνομίας και λόγω της συμπεριφοράς του ο οδηγός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της ανησυχίας. Δύο άλλα πρόσωπα προσπάθησαν να αποτρέψουν την σύλληψή του με αποτέλεσμα να επιτεθούν και να ρίξουν στο έδαφος ένα από τα μέλη της αστυνομίας.

Όλοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι δύο αστυφύλακες που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο και οι συλληφθέντες μετέβησαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών.

Πηγή: ΚΥΠΕ