Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με το φόνο του 50χρονου Ελλαδίτη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός χθες βράδυ (Πέμπτη), στη λεωφόρο Καλλιπόλεως στη Λευκωσία.

Οι Αρχές, που συνέλαβαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 41 και 32 ετών, από τη Γεωργία και την Ελλάδα αντίστοιχα, ως ύποπτους για το φόνο του 50χρονου, τους οδήγησαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την κράτησή τους για οκτώ ημέρες.

Οι δύο ύποπτοι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προβάλλουν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται, ωστόσο αναμένεται να περάσουν από ανακρίσεις, για να καταφέρει η Αστυνομία να ρίξει φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης, μεταξύ των οποίων είναι και το κίνητρο του φόνου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, ο 41χρονος και ο 32χρονος κάθονταν μαζί με τον 50χρονο φίλο τους έξω από περίπτερο και κατανάλωναν αλκοόλ. Σε κάποια στιγμή, για άγνωστους ακόμη λόγους, λογομάχησαν και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να καταλήξει αναίσθητος στο έδαφος.

Αμέσως στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 50χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Στη σκηνή κλήθηκαν επίσης μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Από τις εξετάσεις, εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν και στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, όπως επίσης και βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.