Υπό κράτηση, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, τέθηκε 43xρονος που φέρεται να εισήλθε με τσεκούρι στην οικία 26χρονου στην Πάφο, απειλώντας τον για να χαμηλώσει τη μουσική. Η Αστυνομία διερευνά σε βάρος του 43χρονου υπόθεση απειλής βιαιοπραγίας, παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου και παράνομης εισόδου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή, στις 00:25 καταγγέλθηκε από 26χρονο Ελληνοκύπριο ότι ενώ βρισκόταν στην κατοικία του με συγγενικά του πρόσωπα, σταμάτησε έξω από το σπίτι του ένα αυτοκίνητο από το οποίο εξήλθε άγνωστος άνδρας και κρατώντας τσεκούρι εισήλθε στην αυλή του και τον απειλούσε για να χαμηλώσει τη μουσική.

Ακολούθως, όταν ο παραπονούμενος του είπε να παραμείνει εκεί για να μιλήσουν, ο 43χρονος τον εξύβρισε με χυδαίες φράσεις και αναχώρησε από το μέρος. Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 43χρονου Ελληνοκυπρίου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη σήμερα στις 12:10.

Ανακρινόμενος ο 43χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.