Ένα δεκάριο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση έκαψε φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα στην περιοχή Καλόγηροι, στη Λεμεσό και η οποία τέθηκε υπό έλεγχο χάρη στην άμεση επέμβαση πυροσβεστικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, για την κατάσβεση της φωτιάς, που ξέσπασε κοντά σε κατοικίες, κινητοποιήθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας και ένα από το Τμήμα Δασών.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προστάτευσαν τις κατοικίες και έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο πριν επεκταθεί.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις και πλήρη οριοθέτηση.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.