Στα τραύματά του υπέκυψε ο 22χρονος Παρασκευάς Χατζησοφοκλή από την Αραδίππου, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να φύγει από το δρόμο, να περάσει από ανάχωμα ύψους 2,5 μέτρων περίπου και να ακινητοποιηθεί σε καλαμιώνα.

Το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ιδιοκτήτης παρακείμενου υποστατικού, εντόπισε το αυτοκίνητο και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν το όχημα και τον 22χρονο. Για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο, χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Ακολούθως ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα και αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Δευτέρας ο 22χρονος υπέκυψε στα τραύματα του. Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του τροχαίου.