Στη δημιουργία υπαίθριου γυμναστηρίου σε επιλεγμένο σημείο κατά μήκος της παραλίας στο Πισσούρι προχώρησε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού.

Τα όργανα γυμναστικής τοποθετήθηκαν κατά σειρά με θέα το ατέλειωτο μπλε της θάλασσας, σε σημείο όπου το Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου ανέλαβε να τοπιοτεχνήσει.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη έγινε η επίσημη παράδοση του έργου από τον Πρόεδρο της ΕΤΑΛ Τώνη Αντωνίου στον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πισσουρίου Λάζαρο Λαζάρου.

Ο κ. Λαζάρου ευχαρίστησε την ΕΤΑΛ για τη γενναιόδωρη συνεισφορά της στην αναβάθμιση της κοινότητας και δήλωσε τη δέσμευση της κοινότητας να διατηρεί και να συντηρεί τις υποδομές.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΤΑΛ Τώνης Αντωνίου ανέφερε ότι η δημιουργία υπαίθριων γυμναστηρίων έχει ξεκινήσει από το 2020 και ήδη έχουν ολοκληρωθεί τρία σημεία σε όλη την περιφέρεια Λεμεσού.

Σημείωσε τη συνεισφορά του Υφυπουργείου Τουρισμού το οποίο χορηγεί τις ενέργειες αυτές μέσω της ΕΤΑΛ και τόνισε ότι η κοινότητα Πισσουρίου έχει ιδιαίτερη σημασία ως τουριστικός προορισμός και οι προσπάθειες αναβάθμισης πρέπει να είναι συνεχείς από όλους του εμπλεκόμενους φορείς.