Στη δημιουργία δεύτερου υπαίθριου γυμναστηρίου σε επιλεγμένο σημείο κατά μήκος της παραλίας στο Δασούδι, προχώρησε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ).

Tο υπαίθριο γυμναστήριο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους Ναυτικούς Ομίλους Λεμεσού και Αμμοχώστου.

Τα όργανα γυμναστικής τοποθετήθηκαν στην άμμο, στη σκιά των δέντρων και σε κοντινή απόσταση από τα γήπεδα παράκτιας χειροσφαίρισης και κολυμβητήριο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα, έγινε η επίσημη παράδοση του έργου από τον Πρόεδρο της ΕΤΑΛ, Τώνη Αντωνίου, στον Δήμαρχο Γερμασόγειας, Κυριάκο Ξυδιά. Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος ευχαρίστησε την ΕΤΑΛ για τη γενναιόδωρη συνεισφορά της στην αναβάθμιση της παραλίας στο Δασούδι και δήλωσε τη δέσμευση της τοπικής αρχής να συντηρεί να διατηρεί τις υποδομές.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΕΤΑΛ, Τώνης Αντωνίου, ανέφερε ότι η δημιουργία υπαίθριων γυμναστηρίων έχει ξεκινήσει από το 2020 και έχουν ήδη ολοκληρωθεί τρία σημεία σε όλη την περιφέρεια Λεμεσού. Σημείωσε, επίσης, τη συνεισφορά του Υφυπουργείου Τουρισμού το οποίο χορηγεί τις ενέργειες αυτές και τόνισε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και σε άλλα σημεία της Λεμεσού.