Στα πλαίσια της καθεχρονικής εκδήλωσης «το ξύρισμα του μουστακιού» που διοργανώνει το Κανάλι 6, οι πρόεδροι του Ομίλου Λαογραφικών Ερευνών Κυριάκος Ζίττης, του Λαογραφικού Ομίλου Λεμεσού Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς και του Πολιτιστικού Ομίλου Διόνυσος Μιχάλης Λανίτης, αποχαιρέτησαν σήμερα τον μύστακά τους, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ΤΑΜΕΙΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ που καλύπτει εκπαιδευτικές και άλλες ανάγκες παιδιών.
Στην εκδήλωση που άρχισε στις 11 το πρωί στον Χαρουπόμυλο Λανίτη με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με χορούς, τραγούδια και κεράσματα στον κόσμο που μετέχει στην εκδήλωση, έγιναν πλούσιες εισφορές από το κοινό, από πολλούς οργανισμούς και εταιρίες, με το αρχικό ποσό που συγκεντρώθηκε να ξεπερνά τις 10 χιλιάδες ευρώ. Οι εισφορές στα πλαίσια της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα συνεχιστούν και το ποσό που προσφέρεται για τον φιλανθρωπικό σκοπό αναμένεται να αυξηθεί!

Την εκδήλωση στήριξαν το οινοποιείο Τσιάκκας, η Ζιβανία ΚΕΟ, η εταιρεία Carob Mill, τα Αρτοποιεία Sunfresh, τα Αλλαντικά Γρηγορίου, το New York Sweets, η KEAN, η Φρουτοπία, το Plus4Print κι η Παπαδόπουλος και Σχοινής Παραγωγές.