Τα αίτια θανάτου 59χρονης που εντοπίστηκε νεκρή χθες το απόγευμα σε παραλία στον Πρωταρά διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 59χρονη Ελληνοκύπρια, η οποία είχε μεταβεί στην παραλία Greenbay, για μπάνιο, όταν σε κάποια στιγμή, εντοπίστηκε αναίσθητη από άλλους λουόμενους.

Αμέσως στην σκηνή μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε την 59χρονη και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Η 59χρονη, σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.