Πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ είναι η αξία των αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων που εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα στο αυτοκίνητου του 57χρονου ο οποίος συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στους δρόμους της Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε ότι τα καπνικά προϊόντα φαίνεται να προέρχονται από τα κατεχόμενα.

Ο 57χρονος ο οποίος τέθηκε το πρωί υπό οκταήμερη κράτηση κατά την σύλληψη του ανέφερε ότι εντός του οχήματος υπήρχαν 20 χιλιάδες ευρώ, ποσό το οποίο εντοπίστηκε στην διάρκεια ελέγχου του αυτοκινήτου.

Ο ύποπτος ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού θα κληθεί στην διάρκεια των ανακρίσεων να δώσει εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του και το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία από καταμέτρηση που έγινε διαπιστώθηκε, ότι εντός του αυτοκινήτου του 57χρονου υπήρχαν 405 κούτες καπνού τσιγάρων, 240 κούτες τσιγάρων, 48 μεταλλικά δοχεία που περιείχαν καπνό ναργιλέ, 7 κουτιά καπνού, 4 φιάλες ψυκτικού αέρα και χρηματικό ποσό πέραν των 22,000 ευρώ.