Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης και αποκατάστασης της πολυσύχναστης λεωφόρου Λάρνακος στην Λευκωσία. Την ερχόμενη Τρίτη 9 Μαρτίου αρχίζει η τρίτη και τελευταία φάση των κατασκευαστικών εργασιών οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 12 εβδομάδες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λευκωσίας οι εργασίες θα γίνονται στη νοτιοδυτική πλευρά της Λεωφόρου Λάρνακος μεταξύ των Λεωφόρων Διγενή Ακρίτα και Σαλαμίνος πλησίον της Πύλης Αμμοχώστου. Κατά τη διάρκεια της Γ’ Φάσης, η Λεωφόρος Λάρνακος θα λειτουργεί ως μονόδρομος μεταξύ της Λεωφόρου Σαλαμίνος και της οδού Αγίου Δημητρίου, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Σαλαμίνος.

Το τμήμα μεταξύ της οδού Αγίου Δημητρίου και της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα θα παραδοθεί σε αμφίδρομη κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση από τη Λεωφ. Σαλαμίνος προς τις Λεωφ. Διγενή Ακρίτα και Λάρνακος θα εκτρέπεται δια μέσου των παρακάμψεων. Σε ότι αφορά τα έργα στην παλιά Λευκωσία συνεχίζονται οι εργασίες εκτέλεσης του έργου στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου μετά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης της οδού Ρηγαίνης.

Από την ερχόμενη Δευτέρα η οδός Βουλγατοκτόνου θα είναι κλειστή για τα τροχαία οχήματα, από τη συμβολή της με την οδό Ρηγαίνης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν 4 βδομάδες και ο Δήμος Λευκωσίας θα προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.