Ενώπιον δικαστηρίου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 53χρονος ιατρός από την Λάρνακα, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Ο ιατρός συνελήφθη και ετέθη υπό κράτηση την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα αναμένεται ότι θα ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος κράτησης του καθώς οι εξετάσεις της Αστυνομίας δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.