Κυριολεκτικά είχε άγιο ο 35χρονος οδηγός διπλοκάμπινου, που χτυπήθηκε το πρωί από βράχο που αποκολλήθηκε και κύλησε στον κύριο δρόμο Συκόπετρας-Αρακαπά, από τις ραγδαίες βροχές που έπεφταν στην περιοχή, αφού τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6:45 το πρωί ενώ, όπως δήλωσε στο Κανάλι 6 ο κοινοτάρχης Συκόπετρας Χαράλαμπος Χαραλάμπους, δευτερόλεπτα προηγουμένως είχε περάσει από το σημείο λεωφορείο που κατευθυνόταν στη Συκόπετρα για να παραλάβει μαθητές του δημοτικού να τους μεταφέρει στο σχολείο της Ιαματικής.

Ο Έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου, δήλωσε στην τηλεόραση του Ant1 πως τα έργα για τα οποία έκλεισε σήμερα ο συγκεκριμένος δρόμος στη Συκόπετρα, αφορούν στην απομάκρυνση επικίνδυνων βράχων στην περιοχή. Επισήμανε δε, πως το διπλοκάμπινο που χτυπήθηκε από το βράχο ακολουθούσε το όχημα του επιστάτη της Επαρχιακής Διοίκησης, ο οποίος μετέβαινε στην περιοχή για να κλείσει τον δρόμο ώστε να ξεκινήσουν τα έργα.

Στο μεταξύ, πέραν των 10 κατοικιών επηρεάστηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Βουνί της επαρχίας Λεμεσού, αφού μετακινήθηκαν κεραμίδια και γέμισαν νερά, όπως δήλωσε ο κοινοτάρχης, Ματθαίος Πρωτοπαπάς.

Ο Έπαρχος Λεμεσού ανέφερε πως από χθες τέθηκε αίτημα από το κοινοτικό συμβούλιο και στάλθηκε συνεργείο στο Βουνί για να καταγράψει τις ζημιές προκειμένου να διαβιβαστούν στο ΥΠΕΣ για σκοπούς αποζημιώσεων.

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν και στον δρόμο Καλού Χωριού-Ζωοπηγής, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από συνεργία της Επαρχιακής Διοίκησης που είναι σε επιφυλακή.