Διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 4.05 το απόγευμα στην Λευκωσία μετά από σύγκρουση δύο μοτοσυκλετών με θύματα 68χρονο και 23χρονο.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος τροχαίας Λευκωσίας, Ανώτερος Υπαστυνόμος Στέλιος Παναγίδης είπε ότι «μοτοσυκλέτα, η οποία κινείτο στη Λεωφόρο Ηρώων στη Μακεδονίτισσα με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη προς την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, με οδηγό τον 68χρονο Χριστάκη Κολοκασίδη συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος Βίκτωρας Κουρουφέξης και η οποία ερχόταν εξ αντιθέτου (από Λακατάμια προς Έγκωμη), παρά την οδό Ελευσίνος, η οποία “είναι δεξιά πάροδος σύμφωνα με την πορεία της πρώτης μοτοσυκλέτας».

Ανέφερε ότι «από τη σύγκρουση οι οδηγοί των δύο μοτοσυκλετών τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος και των δύο» και πρόσθεσε πως διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Στην σκηνή η Αστυνομία βρήκε ένα κράνος και σύμφωνα με τον κ. Παναγίδη διερευνάται κατά πόσον το κράνος το φορούσε ο ένας από τους δύο μοτοσικλετιστές ή «κατά πόσον υπήρχαν ενδείξεις και οι δύο να μην φορούσαν κράνος».

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια πρόκλησης τροχαίας σύγκρουσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.