Άλλο ένα σημείο θα λειτουργεί από σήμερα στη Λεμεσό, όπου το κοινό και οι εθελοντικές οργανώσεις θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για τον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου.

Μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ 6, ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού, Σταύρος Ολύμπιος, ανέφερε ότι από σήμερα, όσοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν να παίρνουν τρόφιμα και στο οίκημα του Συμβουλίου που βρίσκεται στην οδό 1ης  Απριλίου 14 στην Αγία Φύλα, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι.

Το Συντονιστικό Συμβούλιο, όπως επεσήμανε ο κύριος Ολύμπιος, συνδράμει με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια που ξεκίνησε η κυβέρνηση, μέσω του γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού, για στήριξη των πληγέντων στον Λίβανο.

Στη Λεμεσό, από την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε η συλλογή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, στην οδό Φιλελλήνων στον Άγιο Ιωάννη, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Τα τρόφιμα που συλλέγονται είναι κονσέρβες όλων των ειδών, δημητριακά, παξιμάδια και κράκερ, αλεύρι γενικής χρήσης και σκόνη γάλακτος για παιδιά.

Νίτσα Παύλου