Νεαρός ηλικίας 30 ετών, από το Αυγόρου, έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 7 σήμερα το πρωί στο δρόμο Φρενάρους – Αυγόρου στο Φρέναρος, έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, 30 ετών από το Αυγόρου.

Προστίθεται ότι «σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το αυτοκίνητο του 30χρονου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, εισήλθε σε περιφραγμένο περιβόλι και ακολούθως προσέκρουσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε. Ο 30χρονος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του».

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.