Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων μέσα και έξω από το «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης. Τα επεισόδια άρχισαν πριν και συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με ρίψεις αντικειμένων και κροτίδων.  Ο αγώνας διακόπηκε και το γήπεδο εκκενώθηκε. 

Τα σοβαρά επεισόδια όμως συνεχίστηκαν και έξω από το στάδιο, με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να ελέγξουν τους χούλιγκαν που κατάστρεφαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.  Πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες αστυνομικούς, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.  Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφόρηση για συλλήψεις. 

Λαμπάδιαζαν ότι έβρισκαν μπροστά τους

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα γραφεία ΟΣΕΛ στη Λευκωσία, μετά τη λήξη του αγώνα καλαθόσφαιρας Απόλλωνα – Ανόρθωσης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, ο οποίος διεξήχθη στο Στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία στη Λεωφόρο Λευκοθέου.

Σε ανακοίνωση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά στα γραφεία ΟΣΕΛ, απέναντι από το στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία η οποία εκδηλώθηκε με τη λήξη αγώνα καλαθόσφαιρας. 

Προσθέτει ότι ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:44.

Αναφέρει ότι από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το προκατασκευασμένο υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείτο ως γραφεία της ΟΣΕΛ, έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Επιπρόσθετα, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα και σε παρακείμενη στάση λεωφορείου, καθώς και σε δέντρα και άχρηστα υλικά στον ίδιο δρόμο με το εν λόγω υποστατικό. 

Τέλος, αναφέρει ότι θα ακολουθήσει διερεύνηση για εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Αστυνομία.