Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε το πρωί στην άσφαλτο. Μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στην περιοχή Λάρνακας, βρήκε τον θάνατο ο Αρσένιος Κωνσταντίνου, 26 χρόνων, από τη Δευτερά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9:30 το πρωί, στην περιοχή του εκδρομικού χώρου στον Κόρνο, όταν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες, κινούμενες σε εξ αντιθέτου, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τους δύο νεαρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγες ώρες αργότερα, ο 26χρονος Αρσένιος υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δεύτερος οδηγός, ηλικίας 27 χρόνων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι οι δύο νεαροί δεν έχουν κάποια σχέση και βρέθηκαν στον χώρο τυχαία. Πρόκειται για ένα χώρο, τον οποίο αρκετοί μοτοσικλετιστές επισκέπτονται.

Όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας, Χάρης Χατζηγιασεμή, «φαίνεται ότι λόγω του υψόμετρου της περιοχής, οι δύο οδηγοί, ηλικίας 26 και 27 ετών, δεν αντιλήφθηκαν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα οι δύο μοτοσικλέτες να συγκρουστούν μετωπικά».