Πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ηλικίας 33χρόνων, έχασε το πρωί τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από όχημα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στο ύψος της κοινότητας Πισσουρίου.
 
Ο άτυχος 33χρονος, υπάλληλος εταιρείας που ανέλαβε τον καθαρισμό και τη συντήρηση του οδικού δικτύου, βρήκε ακαριαίο το θάνατο όταν εγκλωβίστηκε μεταξύ του οχήματος που τον παρέσυρε και ημιφορτηγού οχήματος της εταιρείας, που βρισκόταν σταθμευμένο στο σημείο.
 
Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε πως το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:45, όταν «όχημα τύπου βαν, το οποίο κατευθυνόταν δυτικά, στο ύψος του χωριού Πισσουρίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε φωτεινό σηματοδότη και στη συνέχεια 33χρονο, ο οποίος ασχολείτο μαζί με άλλους συναδέλφους του με τη συντήρηση του οδικού δικτύου».
 
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ για περίθαλψη των τραυμάτων του μεταφέρθηκε και ο 43χρονος οδηγός, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.
 
Οι εξετάσεις της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζονται για εξακρίβωση των συνθηκών του δυστυχήματος.
 
Μετά από παράκληση της συζύγου του άτυχου οικογενειάρχη, καθώς πρέπει να ενημερωθούν συγγενικά πρόσωπα στο εξωτερικό, το όνομα του δεν δόθηκε επίσημα στη δημοσιότητα.

Πηγή: ΚΥΠΕ