Τραγικό θάνατο βρήκε απόψε ο Δημήτρης Μιχαήλ, 20 ετών όταν το αυτοκίνητο του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, κατέπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων στην περιοχή της Αγίας Φύλας, πλησίον του λυκείου  στη Λεμεσό.

Το δυστύχημα συνέβη στις 7 και 40 το απόγευμα, κινητοποιώντας μέλη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας που κλήθηκαν για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νέο. 

Ο 20χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο με κλίση προς τα αριστερά, ωστόσο για άγνωστους ακόμη λόγους, προχώρησε ευθεία με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα τα οποία σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας δεν ήταν πολύ στέρεα, τα απέκοψε και εν συνεχεία κατέπεσε σε γκρεμό.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους ανέφερε ότι το αυτοκίνητο κατέπεσε από την άκρη του δρόμου στην οδό Μάρκου Ανδρεάδη. “Οι εξετάσεις στη σκηνή συνεχίζονται, εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχουν ίχνη τροχοπέδησης. Το αυτοκίνητο ήταν αναποδογυρισμένο, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του» ανέφερε . 

Ο κ. Χαραλάμπους είπε ότι  ο άτυχος 20χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή δεν εντοπίστηκαν στο οδόστρωμα ίχνη τροχοπέδησης, δηλαδή ότι ο άτυχος νέος επιχείρησε να φρενάρει.