Τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα στη Λάρνακα όταν  15χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε.  Η έφηβη εντοπίστηκε αναίσθητη στη θαλάσσια περιοχή τηςπόλης. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΣΕΔ, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε νεαρή λουόμενη σε κίνδυνο, στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Λάρνακας. Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της ναυαγοσωστικής μονάδας της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ, καθώς και πεζό περίπολο της ΑΔΕ Λάρνακας.

Η νεαρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε αναίσθητη από τα πληρώματα των διασωστικών σκαφών, τα οποία την παραδώσουν στο ασθενοφόρο που είχε κληθεί στην ακτή. 

«Η νεαρή παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο θάνατος της οφείλεται πνιγμό, ωστόσο τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει επί της σορού της άτυχης νεαρής.