Τους ζήτησε να τον μεταφέρουν με το όχημά τους και επειδή αρνήθηκε να τους δώσει χρήματα, ο ένας εξ αυτών τον μαχαίρωσε, και εξαφανίστηκαν.

Αυτό ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ο 46χρονος κάτοικος Πάφου ο οποίος μεταφέρθηκε το πρωί τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ο 46χρονος, φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, θλαστικό τραύμα στο βραχίονα και στόμα, διάτρηση λεπτού εντέρου και νεφρική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, γύρω στις 11 το βράδυ της 15ης Ιουλίου, βρισκόταν πεζός στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο. Έκανε σήμα σε αυτοκίνητο μάρκας MAZDA σκούρου χρώματος, με άγνωστους αριθμούς εγγραφής για να σταματήσει.

Αφού το συγκεκριμένο όχημα σταμάτησε, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο 46χρονος ζήτησε να τον μεταφέρουν στο κέντρο της πόλης.

Ο συνοδηγός φέρεται να ζήτησε χρήματα που ο 46χρονος αρνήθηκε να δώσει. Ακολούθησε συζήτηση και σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, ο άγνωστος άντρας τού επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Ακολούθως εισήλθε στο αυτοκίνητο όπου μαζί με τον οδηγό, τράπηκαν σε φυγή.

 Ο 46χρονος, όπως ανάφερε στους αστυνομικούς, συνέχισε τον δρόμο του πεζός και πήγε στην οικία του. Δεν επισκέφθηκε νοσοκομείο, όπως είπε, γιατί θεώρησε ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά.

 Σύμφωνα με περιγραφή που εξασφαλίστηκε, οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος περιγράφονται ως ύψους 1,80 μ. περίπου, ηλικίας 35 ετών, μελαχρινοί με κοντά μαλλιά, πιθανώς βουλγαρικής καταγωγής.

Ο 46χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου αφού η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη.