Επίσημα άρχισαν οι εργασίες για τους Διεθνείς Αγώνες Τοξοβολίας που θα διεξαχθούν στα Λεύκαρα τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη. Χθες πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Ανδρέα Θεοφυλάκτου και με τη συμμετοχή του Δημάρχου Λευκάρων, Σοφοκλή Σοφοκλέους, του εκπρόσωπου της la Bella Holidays, Παύλου Αντωνίου και 18 μελών της επιτροπής διεθνών αγώνων.

Θυμίζουμε ότι το Aphrodite Mediterranean Cup που θα γίνει για πρώτη φορά στα Λεύκαρα, θα ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Νοεμβρίου.

Σε μια άλλη εξέλιξη, σήμερα θα πραγματοποιηθεί επίσημη συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, του ομόλογου του στην Ελλάδα, Πέτρου Συναδινού και της Ειδικής Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Μαρίας Κυριλοπούλου.

Όπως μαθαίνουμε θέμα συζήτησης θα είναι η διεύρυνση της συνεργασίας Κύπρου και Ελλάδας, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πραγματικά καλό επίπεδο. Συζητήσεις θα γίνουν σχετικά και με τους αγώνες που αναμένεται να πραγματοποιήσουν από κοινού οι δύο χώρες στην Κοζάνη τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Επίσης οι άνθρωποι της κυπριακής ομοσπονδίας αναμένεται θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου.

Κωνσταντίνος Νικολάου