Στην κατάσχεση 3,5 κιλών κάνναβης και στη σύλληψη άντρα ηλικίας 36 ετών, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκε η ποσότητα ναρκωτικών, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Λίγο πριν τις 8.00 χθες το βράδυ, μετά από πληροφορία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος ύποπτος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, σε σημείο παρά τη Μονή. Στο όχημα του υπόπτου, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά γύρω στα τριάμισι κιλά πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 9,485 ευρώ, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 36χρονου υπόπτου για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ στη συνέχεια ο ύποπτος συνελήφθη και με δικαστικό ένταλμα. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, σχετικά με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.