Στον εντοπισμό και την κατάσχεση ποσότητας κάνναβης, συνολικού βάρους 1.336 γραμμαρίων και στην σύλληψη 29χρονου σε σχέση με την υπόθεση προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 12:25 μετά τα μεσάνυχτα ελήφθη πληροφορία για διαπληκτισμό τεσσάρων προσώπων σε δρόμο της Λευκωσίας. Μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή εντόπισαν δύο 29χρονους, ένα 34χρονο και ένα 32χρονο, όλοι κάτοικοι Λευκωσίας, ενώ στη σκηνή εντοπίστηκαν επίσης το αυτοκίνητο του ενός 29χρονου και οι μοτοσικλέτες των άλλων τριών προσώπων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 29χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 258 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Ακολούθησε έρευνα στις μοτοσικλέτες των άλλων τριών προσώπων χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Σημειώνεται επίσης πως μετά τη σύλληψη του 29χρονου διενεργήθηκε έρευνα και στην οικία του, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 1.078 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα επταήμερης κράτησης.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας της ΥΚΑΝ, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ