Την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση του προς την οικογένεια του 20χρονου Ευριπίδη Φράγκου, που τραυματίστηκε σοβαρά το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν πριν απο τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, εξέφρασε ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα.
Ο Υπουργός Υγείας, που ενημερωνόταν από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση της υγείας του τραυματία, επισκέφθηκε το πρωί τον 20χρονο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λευκωσίας και έτυχε λεπτομερούς ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας του, που σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται ως σοβαρή, καθώς φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματος του. Ο νεαρός παρουσίασε βελτίωση και αποδιασωληνώθηκε, ωστόσο συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Ο Υπουργός Υγείας ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση, ενώ διαβεβαίωσε την οικογένεια του θύματος ότι το Υπουργείο Υγείας θα συνδράμει με όποιο τρόπο του ζητηθεί. Παράλληλα, ο κ. Χατζηπαντέλα καταδίκασε τα επεισόδια και εξέφρασε θλίψη και απογοήτευση για τα όσα διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων