Το Κανάλι 6 και το κατάστημα επίπλων NOVE σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε έναν καναπέ Miami, σε σύνθεση και ύφασμα της επιλογής σας, αξίας 1500 ευρώ!

Στείλτε μήνυμα στο 2626 με την ένδειξη NOVE και μπείτε στην κλήρωση για έναν καναπέ Miami, με επιλογή σύνθεσης σε τριθέσιο και διθέσιο ή γωνιακό 280 επί 220, αξίας 1500 ευρώ!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 σεντς.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα, η παρέα του Σαββάτου», με τον Πανίκο Καρπέττα.

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει, αν του ζητηθεί, να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από το κατάστημα NOVE ή/και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί το κατάστημα NOVE ή/και το Κανάλι 6 να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της του καταστήματος NOVE ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.