Το Κανάλι 6 και τα καταστήματα Scandia σας κάνουν δώρο μια ηλεκτρική σκούπα Miele, αξίας 259 ευρώ!

Στείλτε μήνυμα στο 2626 με την ένδειξη SCANDIA και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε μια Ηλεκτρική Σκούπα Miele χωρίς σακούλα, ισχύος 890W, με ηλεκτρονικό έλεγχο απορροφητικής ισχύος, ισχυρή απόδοση καθαρισμού χάρη στην τεχνολογία vortex και πάντα εντός πορείας χάρη στο TrackDrive, με φίλτρο Hygiene AirClean και φίλτρο εξαερισμού Silence AirClean, αξίας 259 ευρώ!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντ.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή Ένα Τραγούδι ακόμα, η παρέα του Σαββάτου, με τον Πανίκο Καρπέττα.

 

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα ή ανταλλαγή του συγκεκριμένου δώρου με οποιοδήποτε άλλο.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει, αν του ζητηθεί, να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από το κατάστημα Scandia ή/και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί το κατάστημα Scandia ή/και το Κανάλι 6 να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της του καταστήματος Scandia ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.