Το Κανάλι 6 και τα καταστήματα Scandia σας κάνουν δώρο έναν ψυγειοκαταψύκτη Whirlpool, αξίας εξακοσίων δεκαπέντε ευρώ (615€)!

Συντονιστείτε με το Κανάλι 6 στις συχνότητες 106 | 98.6 | 106.9 | 107 FM, για να μάθετε πως μπορείτε να διεκδικήσετε  έναν ψυγειοκαταψύκτη Whirlpool ύψους 190 εκατοστών, με τεχνολογία 6ης αίσθησης, συρτάρι FreshBox plus και 3 συρτάρια στην κατάψυξη, αξίας 615€!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι το Σάββατο 19 Ιουνίου και η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι ακόμα, η παρέα του Σαββάτου», με τον Πανίκο Καρπέττα.


Όροι και προϋποθέσεις:

1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την Scandia και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την Scandia να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας Scandia ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.