Το Κανάλι 6 και τα καταστήματα Scandia σας κάνουν δώρο ένα πλυντήριο μάρκας MIELE, αξίας 990 ευρώ!

Στείλτε μήνυμα στο 2626 με την ένδειξη SCANDIA και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε ένα πλυντήριο μάρκας MIELE χωρητικότητας 8 κιλών, 1400 στροφών, ενεργειακής απόδοσης Α, με ανοξείδωτο κάδο και τύμπανο, με αυτόματη δοσολογία απορρυπαντικού για τέλειο και οικονομικό πλύσιμο και με 10 χρόνια πλήρη εργοστασιακή εγγύηση.

Ποιότητα και αξιοπιστία MIELE με υπογραφή SCANDIA.

Για να διεκδικήσετε το πλυντήριο MIELE αξίας 990 ευρώ στείλτε μήνυμα με την ένδειξη SCANDIA στο 2626.

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντς.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι ακόμα, η παρέα του Σαββάτου», με τον Πανίκο Καρπέττα.


Όροι και προϋποθέσεις:

1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα ή ανταλλαγή του συγκεκριμένου δώρου με οποιοδήποτε άλλο.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει, αν του ζητηθεί, να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από το κατάστημα Scandia ή/και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί το κατάστημα Scandia ή/και το Κανάλι 6 να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της του καταστήματος Scandia ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.